-25% na roczną subskrypcję Premium z kodem BACKTOSCHOOL26

Jak wyzerować postępy w kursie?

W zakładce "Moja nauka" przy każdym swoim kursie znajdziesz wartość procentową, która określa, jaka część kursu została już przerobiona. Po kliknięciu w trzy pionowe kropki przy kursie pojawi się menu, w którym znajdziesz opcję "Wyzeruj postępy". Wybranie tej opcji trzeba dodatkowo potwierdzić, klikając "Wyczyść", ponieważ wyzerowanie postępów jest nieodwracalne.